Thuishulponline.nl:  Uw hulp thuis!

Op Thuishulponline.nl kunnen hulpvrager en hulpverlener elkaar vinden. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Als een digitale variant op het briefje bij de lokale supermarkt. U bepaalt zelf de tijden van hulp en het uurtarief. Het is ook nog eens volledig wit.

 

Kijkt u gerust in het veld hierboven onder 'direct zoeken' om een indicatie te krijgen van de mogelijkheden bij u in de buurt en inzicht in de uurtarieven die hulpverleners vragen.

 

 

 

 

Ik zoek hulp !

 

Zoekt u een huishoudelijke hulp? Of iemand die u of uw naaste gezelschap biedt? Wilt u hulp bij het bieden van structuur voor uw kinderen?

 

U vindt via deze site heel eenvoudig de hulp die u wenst vanaf € 8,50 per uur (all-in). Het gebruik van de site is geheel gratis.

 

 Lees meer

 

Ik wil hulp bieden !

Ik wil zorg verlenen

 

Wilt u een helpende hand bieden bij iemand thuis die niet meer in staat is om alles zelf te doen? Of wilt u een aantal uren helpen bij een jong gezin dat tijd tekort komt?

 

U vindt heel eenvoudig werk via deze site.

 

 

 Lees meer

 

Blog

 

5 basis tips voor een opgeruimd huis

23 maart 2015

 

Opruimen en schoonmaken bij jezelf thuis doe je volgens je eigen plan. Maar bij een ander heb je te maken met hele andere invloeden.
Lees meer »