Thuiszorg in de regio Waalwijk

HEEFT U EEN INDICATIE ZORG IN NATURA, INFORMEER OOK DAN NAAR DE MOGELIJKHEDEN BIJ HET CIT

CIT in de regio Waalwijk

Het Centrum Individuele Thuiszorg is in 1999 opgericht om op een professionele, maar persoonlijke manier thuiszorg mogelijk te maken. Bij het CIT nemen we de tijd voor u als client en staan kwaliteit en uw wensen voorop. U kunt de zorg zowel met een indicatie als particulier bij ons inkopen.Hieronder staan de voordelen van het CIT voor u op een rijtje:

Zorg op maat: u bepaalt wanneer en hoeveel zorg u wilt

  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Geen wachtlijsten
  • Een vast contactpersoon
  • Flexibel en snel inspringen op veranderende zorgvraag
  • Persoonlijk: een intakegesprek bij u thuis voordat de zorg begint, op die manier kunnen we een optimale match maken tussen u en de hulpverlener.

Verzorging & Verpleging in de regio Waalwijk

In de regio Waalwijk bemiddelt het CIT in een breed spectrum van zorgverlening, u kunt bij het CIT terecht voor persoonlijke verzorging, eventueel in combinatie met huishoudelijke verzorging, verpleging en begeleiding. Wij bemiddelen vanaf twee aaneengesloten uren per zorgmoment. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld verpleeghuisvervangende zorg in de thuissituatie, dan is het zelfs mogelijk dat wij 24 uur per dag begeleiding, verzorging en/of verpleging voor u regelen.

Jeugd & Gezin in de regio Waalwijk

In 2004 is het CIT gestart met het bemiddelen in ondersteunende en activerende begeleiding voor kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS), ADHD en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De afgelopen jaren heeft het CIT zich meer en meer gespecialiseerd in de jeugd- en gezinszorg. U kunt als ouder bij het CIT terecht voor pedagogische ondersteuning in de thuissituatie. Ook kunnen er samen met u gerichte werkdoelen voor begeleiding worden opgesteld.

Het CIT kan in de regio Waalwijk zorg bemiddelen in o.a.

Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Elshout, Waspik, Nieuwkuyk, Vlijmen,  Heusden en Wijk en Aalburg.
24 uurs zorg kan het CIT landelijk bemiddelen.